جالبکده
سرگرمی

چرا شیر را سلطان جنگل نامیده اند؟

  • چرا شیر را سلطان جنگل نامیده اند؟

بزرگترین و قویترین گربه وحشی است این جانور در سراسر جهان مظهر قدرت و بداعت است. روی برخی از مدالهایی که به ورزشکاران اهدا می شود، نقش شیر به عنوان ملی از قدرت حک شده است. به علاوه ما افراد شجاع را «شیردل» می نامیم. مصریان باستان شیر را جانوری مقدس می دانستند.

شیر قویترین حیوان جنگل است. شیر را سلطان جنگل» نامیده اند، زیرا با چنان سرعتی حمله می کند که قربانی فرصتی برای دفاع کردن نمی یابد. شیر حتی به حیوانات بزرگتر از خود مثل گاوهای کوهان دار نیز حمله می کند. او از پشت بر روی قربانی می برد و با پنجه ها و دندانهای تیزش آن را می دارد. شیرها معمولا به صورت گروهی به شکار می روند.

محل زندگی شیرها، جنگلهای آفریقا و شمال غربی هند است. در حدود دو هزار سال پیش تعداد زیادی از آنها در اروپا زندگی می کردند. اما امروزه حتی یک شیر را نمی تواندر این مناطق یافت.

شیرها جانورانی گوشتخوارنند و جزو گربه سانان طبقه بندی می شوند. طول بدن یک شیر نر بالغ به طور متوسط سه متر و وزن آن ۱۸۰ تا ۲۲۵ کیلوگرم است. شیرهای ماده، کوچکترند و یال ندارند. بیشتر اوقات شیرهای ماده به شکار می روند. بچه شیرها همانند بچه گربه ها مرتب به این سو و آن سو می پرند و بازی می کنند. این جانوران برخلاف گربه ها نمی توانند از درختان بالا بروند.

چرا شیر را سلطان جنگل نامیده اند؟

شیرها به صورت گروهی زندگی می کنند. در هر گروه معمولا چهار تا سی شیر وجود دارد. آنها در طول روز استراحت می کنند و شبها به شکار می روند. این جانوران به اکثر حیوانات به جز فیل و اسبهای آبی حمله می کنند. گوزنها، گورخرها، شغالها، آهوها و غیره حیواناتی اند که بیشتر مورد حمله شیرها قرار می گیرند. شیرها معمولا به انسان حمله نمی کنند؛ مگر اینکه مورد آزار و اذیت قرار گیرند. در این صورت آنها بسیار خطرناک اند. شیرهایی که طعم گوشت انسان را چشیده اند انسان خوار می شوند. آنها در جنگلهای اطراف روستاها زندگی می کنند و از هرئفرصتی برای حمله کردن و کشتن انسانها استفاده می کنند.

دوره بارداری شیرهای ماده ۱۱۰ روز است. آنها پس از گذراندن این دوره یک تا شش نوزاد به دنیا می آورند. هر شیر بین دو تا سه سال عمر می کند. شیرها را می توان اهلی کرد. شاید برخی از شما آنها را در سیرکها دیده باشید.

ترها معمولا تمام روز را استراحت می کند تا انرژی خود را برای شکار شبانه حفظ کنند.

وبسایت جالبکده

منبع:ویکیپدیا

بیشتر بخوانید:

تمساح ،زیر دریایی مرگبار رودخانه

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا